Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 28 august 2010

info babyland


Pentru o zi de neuitat, in atmosfera magica a copilariei, Baby-land ii invita pe cei mici sa se imbarce alaturi de noi pentru o calatorie plina de surprize, in lumea magica a jocurilor.

Baby Land este situat in statiunea Jupiter, in cadrul complexului nostru, intr-un parc de 2700 mp in aer liber si ofera copiilor emotia descoperirii unor noi aventuri intr-un loc de joaca cu standarde ridicate de confort si siguranta si cu intreaga suprafata acoperita cu protectie spongios pentru a preveni loviturile.

Parcul ii va surprinde pe micuti cu tobogane cu apa, traseu cu obstacole, teren de fotbal gonflabil pentru echipe de 4-6 jucatori, saltea gonflabila pentru sarituri si alte spatii cu design special.
Nu trebuie sa va faceti nici o grija in ceea ce priveste siguranta celor mici. Personalul nostru este special ales pentru a se ocupa de micuti, iar jucariile sunt concepute astfel incat accidentele sa fie excluse.

Dumneavoastra puteti supraveghea copiii de langa locul de joaca, unde echipa Baby Land, caracterizata prin profesionalism si amabilitate va poate servi cu cafea, capuccino, inghetata , racoritoare, sucuri proaspete sau orice altceva ce va atrage din meniul barului-terasa sau puteti profita din plin in acest timp de linistea si confortul unei vacante speciale optand pentru serviciul de baby-sitting.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu